Med Champions League som hobby

Er du en av de som er lidenskapelig opptatt av fotball, og har en spesiell forkjærlighet for Champions League? Hvorfor ikke kombinere fotballinteressen med en reise? Ta en titt på nettet og finn din neste ferietur.

Reis over hele Europa

Champions League kampene spilles over hele Europa omtrent, så her er det gode muligheter for å kombinere både sydenferier og storbyferier med fotball. Det kan være en fordel dersom reisefølget ikke er like opptatt av fotball som deg.

Hva med å legge turen til Barcelona og Camp Nou? Sannsynligheten for at Barcelona ikke kvalifiserer seg til Champions League er omtrent like stor som at Manchester City ikke fortsetter å dominere i engelsk fotball. Med andre ord, veldig liten.

Er England et av dine favoritt reisemål kan du velge mellom flere ulike destinasjoner. Hele fire Premier League land kvalifiserer seg til Champions League, så Manchester, Liverpool og London er sikre destinasjoner. Her kan en fotballtur kombineres med spennende storbyferie.

Stemning uten sidestykke

Uansett hvor du velger å reise for å følge med på Champions League vil du garantert oppleve en stemning uten sidestykke. Bruk tid på å finne ut hvor du skal reise, sjekk når ditt favoritt lag spiller, og få minner for livet.

Crystal Vandervort