Spennende hobbyer

shutterstock_283329590Trenger du en ny hobby? Det fins veldig mange hobbyer å velge mellom dersom man først bestemmer seg for å teste noe nytt. Hobbyer er ofte forbundet med kreativitet og med håndverk, men må nødvendigvis ikke være det. En hobby kan også være å spille volleyball med venner, fiske, brygge øl eller rett og slett å spille et spill.

Strikking som hobby

Foretrekker du å strikke fremfor å løpe maraton? Null problem, det finnes mange strikkeoppskrifter både på nett og i ulike blader for inspirasjon. Dette er en veldig populær hobby, som også gir fine gaver som resultat. Alle blir glade for en hjemmestrikket lue, et par selbuvotter med friske farger eller et varmt pledd til sengen. Du kan lære deg en masse ulike strikkemetoder, som flettemønster og boblemønster, strikke Marius-genser eller kanskje en babylue til bestevennens nyfødte?

Hobby: Spilleautomater

Er du glad i spenning og moro? Da kan kanskje spilleautomater bli din favoritthobby! Har du kanskje lyst å bruke fritiden din godt, og helst på noe som kan være både spennende og sosialt? Da kan det å spille på spilleautomater være noe for deg. Det finnes ulike tematiske spilleautomater, så du vil garantert finne en (eller aller helst flere) som passer for deg. Det er heller ikke en hobby som tar lang tid å bli god på. For deg som foretrekker norske spilleautomater finnes det mange å velge i. Det fins alt fra de tradisjonelle og klassiske spilleautomatene til stilige videoautomater og progressive spilleautomater med fete jackpoter – og mye mer.

Utendørs som innendørs – en naturlig hobby

Eller kanskje du heller vil lære deg fluebinding til neste fisketur som en ny hobby? Da kan du ta kurs i fluebinding og ha det moro med flere aspekter av fisket. Ta med deg en venn på kurset, så har du noen å diskutere mulighetene og ikke minst planlegge neste fisketur med.

Crystal Vandervort